Всяка година сайтът за авиация Skytrax предоставя своята класация на най-добрите авиокомпании

...
Всяка година сайтът за авиация Skytrax предоставя своята класация на най-добрите авиокомпании
Коментари Харесай

Най-добрите европейски авиокомпании

Всяка година уеб сайтът за авиация Skytrax дава своята ранглиста на най-добрите самолетни компании в света, написа Business Insider. Въпреки че азиатските авиолинии обичайно преобладават в класацията на Skytrax, европейските превозвачи съумяха да се оправят със мощната си конкуренция и предходната година 5 европейски самолетни компании съумяха да се класират на върха.

Класациите на Skytrax се основават на усещанията на 19,87 млн. пасажери от 105 разнообразни страни. Изследването, обхващащо повече от 325 самолетни компании, мери 49 параметъра от процедурите на качване до комфорт и качеството на услугата.

Ето 10-те най-добри самолетни компании в Европа.

10. Virgin Atlantic Airways - общ рейтинг: 33

Короната на авиацията на сър Ричард Брансън - услугата, продуктът и атмосферата на VA са вид Брансън, въпреки той да държи едвам 20 % от кмпанията. 

9. Aeroflot Russian Airlines - общ рейтинг: 30

Aeroflot лети с нови джетове на Еърбъс и Боинг. През 2017 година Skytrax назова " Aeroflot " най-хубавата самолетна компания в Източна Европа.

8. Norwegian - общ рейтинг: 28

Обявена за най-хубавата нискотарифна самолетна компания в Европа от Skytrax. Norwegian също завоюва премията за най-хубавата нискотарифна самолетна компания на дълги дистанции в света.

7. Finnair - общ рейтинг: 25

" Най-добра самолетна компания в Северна Европа " съгласно Skytrax. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР